Bonus sparen

Bonus sparen

In de basis spaart u Express Points door zendingen te doen met DHL Express. Hoe meer zendingen u doet, hoe meer Express Points u spaart én hoe meer voordeel u ontvangt. Wilt u sneller punten sparen voor uw favoriete item in de cadeaushop? Het is ook mogelijk om bonuspunten te sparen. Hieronder vindt u een overzicht met alle actuele acties. De gespaarde punten worden maandelijks automatisch toegevoegd aan uw account.

Welkomstbonus

Ontvang 500 bonuspunten wanneer u zich registreert voor DHL Express Points.

Go Green bonus

Kiezen voor duurzaamheid: voor steeds meer bedrijven een logische keuze. Ook voor DHL is duurzaamheid een duidelijke bedrijfsprioriteit. Ons geel-rode hart wordt steeds groener – en duurzamer, doet u mee? Voor iedere zending die u Go Green verstuurt ontvangt u 50 bonuspunten.

Midweight bonus

Verstuur een midweight zending (een zending tussen de 10 en 30 kilo) en ontvang per zending 30 punten!

Automatische incasso bonus

Uw rekening betalen door middel van een automatische incasso is eigenlijk de meest eenvoudige manier én het scheelt een hoop kostbare tijd. Voor iedere maand dat u kiest voor het betalen via automatische incasso ontvangt u 100 bonuspunten. Heeft u meerdere accountnummers, zet ze dan allemaal op automatische incasso om de bonus te ontvangen.