Bonus sparen

Bonus sparen

In de basis spaar je Express Points door zendingen te doen met DHL Express. Hoe meer zendingen je doet, hoe meer Express Points je spaart én hoe meer voordeel je ontvangt. Wil je sneller punten sparen voor je favoriete item in de cadeaushop? Het is ook mogelijk om bonuspunten te sparen. Hieronder vind je een overzicht met alle actuele acties. De gespaarde punten worden maandelijks automatisch toegevoegd aan uw account.

Welkomstbonus

Ontvang 500 bonuspunten wanneer je je registreert voor DHL Express Points.

Go Green bonus

Kiezen voor duurzaamheid: voor steeds meer bedrijven een logische keuze. Ook voor DHL is duurzaamheid een duidelijke bedrijfsprioriteit. Ons geel-rode hart wordt steeds groener – en duurzamer, doe je mee? Voor iedere zending die je Go Green verstuurt ontvang je 50 bonuspunten.

Midweight bonus

Verstuur een midweight zending (een zending tussen de 10 en 30 kilo) en ontvang per zending 30 punten!

Automatische incasso bonus

Je rekening betalen door middel van een automatische incasso is eigenlijk de meest eenvoudige manier én het scheelt een hoop kostbare tijd. Voor iedere maand dat je kiest voor het betalen via automatische incasso ontvang je 100 bonuspunten. Heb je meerdere accountnummers, zet ze dan allemaal op automatische incasso om de bonus te ontvangen.